Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Speeedfire #9115 üzenetére
A problémát nem tudom. Esetleg nem típus egyezőséget kell vizsgálni?
=== használni == helyet?Illetve olyan kérdésem lenne még hogy ha ezeken egy foreach-el megyek végig akkor lehet e valahogy továbbléptetni a foreach-et, vagy csak csináljak bele egy if-else ágat?
Nos szerintem ez pont így jó, ahogy leírtad
Erre pont a láncolt lista bejárás jut eszembe, pontosabban, amikor a láncolt listából bizonyos elemeket kell törölni. Az általános algoritmus erre, meg a stackoverflow-on írtam fel, és jobbat nem javasoltakwhile ( amíg van elem) { // foreach is jó
if( megvan amit kerestem)
delete // újraláncolás, az előtte és utána lévőt kötöm össze
else
tovább lépek
}Kábé így nézz ki elméletben, és kell az if-else ág bele, csak sima if-el nem működik jól
Sima while ciklussal sem lépett tovább... (igaz valami speciálisat kért a tanár) és felírtam fórumban és ott mondták, hogy kell az else is bele, hogy tovább lépjen a while ciklus
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrotik routerek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest