- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Jókora főkamerával érkezik a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
válasz
Sk8erPeter #9006 üzenetére
A symfony error handlingről beszélt, ami tipikus hiba eset (értsd: ha hiba történik, amire egyáltalán nem számítottál, exception, ugyanez a Kohana is, ezért van stacktrace, amikor valamit elszúrok), nem arról, hogy a mindennapi funkcionalitást exceptionökre építed.
A 404-es hiba exceptionnel történő kezelése pedig nem ördögtől való, mint azt korábban írtam: mindegy. Viszont ez architektúrális szinten jelenik meg, ezért van létjogosultsága.
Mondtam, nehéz eldönteni mi az amit lehet/szabad/érdemes exceptionokkel csinálni és mi az, amit nem. A validálás olyan, amit én nem exceptiönökkel csinálnék. Alternatívát a 404-re pedig írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest