Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Végül is erőltetetten megoldható úgy, hogy valami API-t vagy web service-t a rendelkezésére bocsátasz annak a valakinek az általad nem kifejtett feladatra, és távoli szerverről szolgáltatsz adatokat. Persze ezt úgy is védeni kellene, hogy mondjuk csak adott domainről érjék el azokat az adatokat, hogy máshonnan ne terheljék feleslegesen a Te szerveredet.
Persze kéne tudni, miről is van szó, de azt mondtad, nem kódobfuszkálással szeretnéd megoldani.===
(#8720) Speeedfire : "Ja és It's Work!" úgy érted, "It works!", igaz? Annak még van is valami értelme.
===
(#8723) Athlon64+ : mindezt Windows-on vagy UNIX-alapú szerveren?
Windows alatt én is szívtam APC-vel, állítólag a fájlzárolási mechanizmusok különbözősége miatt, de mivel egy idő után a t×köm tele lett a szívással, végül inkább úgy döntöttem, ezt hagyom a francba.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Nyaralás topik
- iPhone topik
- Parfüm topik
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Chrome
- További aktív témák...
- DJI Goggles V2 FPV drón szemüveg + Lumenier tuning antennák
- DJI AVATA 2 drón akkumulátor (35e) és töltőHUB (25e)
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest