- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolandino
tag
A Codeigniter tartalmaz többek között egy HTML helpert.
illetve segítség lehet még a HTML Table Classt.Amúgy szerintem elég érthetően leírtam mit szeretnék
Szeretnék olvasható, strukturált kódokat írni, csak még nem tudom mi lenne célravezetőbb.
Nem feltétlenül szeretnék használni "template engine"-t, de ha valaki meggyőz róla, hogy ez visz el a nirvánába, akkor természetesen fogok. Úgy érzem a kódjaim olvashatóbbak lennének, ha csak minimálisan keverednének bennük az egyes programozási platformok.
Pl ha vannak jó PHP megoldások a HTML minimalizálásához, akkor jó, vagy bármi egyéb amire nem gondoltam, akár teljesen banális dolgok is, mint pl. néhány irányvonal vagy programozási stílus bármiA smartykról pl. folyamatosan olvasom, hogy milyen jók, de még nem igazán sikerült átéreznem, hogy mitől is, a példák amiket találtam is inkább arról szóltak, hogy milyen jó sablonokat lehet velük készíteni-ami persze jó-de nem feltétlenül éreztem átláthatóbbnak a dolgokat ettől. És mindig csak ilyen "Helló világ" szintű példákat találtam, pedig egy komolyabb feladatnál talán könnyebben meglátnám a dolog nagyszerűségét
De mondom, nem a smarty a lényeg, hanem a strukturált, karbantartható, olvasható, továbbfejleszthető nézetek. Ha smarty a megoldás, akkor az, ha bármi más, akkor bármi más
Új hozzászólás Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Battlefield 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Arc Raiders
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Újszerű Keychron K6 Mechanikus Billentyűzet
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- új bontatlan 15 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest