- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolandino
tag
Sziasztok!
Codeigniter(MVC) keretrendszert használok és kezdetben sok mindenre nem tudtam mire jó, örültem, ha úgy működött az oldal, ahogy szerettem volna és nem foglalkoztam mással
Most jutottam el odáig, hogy szeretném, ha a kódjaim minél egyszerűbbek és átláthatóbbak lennének a Nézetekben is.
Egyelőre még kevertem van bennük HTML, PHP, Javascript( JQuery,JQuery UI, Highcharts) kód. Szeretném ha a HTML-t felváltaná a PHP, ehhez a keretrendszernek vannak osztályai és segédei. Illetve azt hiszem a smartykkal is el lehet érni valami hasonlót.
A JavaScript kódokat is lehet, hogy jobb lenne valahogy külön fájlokban tárolni.
Szeretnék strukturált, átlátható kódokat írni, és már van is valamilyen fejlődés a kezdeti állapothoz képest, de még nagyon az elején járok.
Jól jönne pár tapasztalt róka véleményeKöszönettel,
W.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Autós kamerák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Autóhifi
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest