- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Apple iPhone 17 - alap
- Karácsonyfa két keréken - OOTD SR1 teszt
- Új kamerát kap a Xiaomi 18 Pro és a Pro Max
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolandino
tag
Sziasztok!
Codeigniter(MVC) keretrendszert használok és kezdetben sok mindenre nem tudtam mire jó, örültem, ha úgy működött az oldal, ahogy szerettem volna és nem foglalkoztam mással

Most jutottam el odáig, hogy szeretném, ha a kódjaim minél egyszerűbbek és átláthatóbbak lennének a Nézetekben is.
Egyelőre még kevertem van bennük HTML, PHP, Javascript( JQuery,JQuery UI, Highcharts) kód. Szeretném ha a HTML-t felváltaná a PHP, ehhez a keretrendszernek vannak osztályai és segédei. Illetve azt hiszem a smartykkal is el lehet érni valami hasonlót.
A JavaScript kódokat is lehet, hogy jobb lenne valahogy külön fájlokban tárolni.
Szeretnék strukturált, átlátható kódokat írni, és már van is valamilyen fejlődés a kezdeti állapothoz képest, de még nagyon az elején járok.
Jól jönne pár tapasztalt róka véleménye
Köszönettel,
W.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Sapphire Radeon RX 470 4GB GDDR5 - Mining Edition wEdition
- ASUS Dual Radeon RX 580 OC Edition 8GB GDDR5
- ASUS Dual Radeon RX 6500 XT OC Edition 4GB GDDR6
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest