- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
Azért mondtam a 0-át mert tényleg elhanyagolható.
Sajnos nem lettem ezzel előrébb.Az alap problémám a következő. Webshopot akarok itt. Feltelepítettem, tettem fel új templatet. Ez a látható módon létrehozott két menüpontot "Home" és "Products" néven. De a "Products" is ugyanúgy a főoldalra mutat és ezt az adminfelületen nem tudom változtatni.
Ezután kezdtem el keresgetni, hogy hol lehet ezt kód szinten. Az oldal forrásból jutottam oda, hogy itt lehet a kutya elásva:
<div class="nav-container">
<ul id="nav">
<li><a href="http://hangbarlang.hu/">Home</a></li>
<li><a href="http://hangbarlang.hu/">Products</a>
</li>
</ul>
</div>
Ezután kerestem a "nav" és "nav-container" kifejezésekre, így eljutva az előbb bemásolt kódrészletig.
Nem tudom, hogy jó helyen járok-e vagy volt-e értelme.
Pusztán annyit szeretnék, hogy a "Products" ne a főoldalra mutasson, hanem az általam megadott helyre. De ennek nem találom a "forrását".
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix SCAR II RGB i7-8750H NVIDIA RTX2060 6GB GDDR6 16GB DDR4 512GB + 1000GB gamer laptop
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S510 tower, i5-6400, 8GB DDR4, 500GB SSD Samsung 970 EVO, 500GB HDD
- Noctua NH-U14S processzorhűtő
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Update 10.03. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest