- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #7343 üzenetére
Magento a webshop neve.
Azóta rájöttem a titok nyitjára, de ennek ellenére nem tetszik a megoldásuk. A "Products" és a "Home"-ot nem menüként kezeli. Pontosabban nem ahogy általában gondolna rá az ember. A "Products" a valójában egy root kategória, ami nem is törülhet. Ha létrehozok alkategóriákat, akkor a "P." alatt jelennek meg. Furcsa egyébként, mert még akkor sem törölhető a "P." ha van másik a root.
még kell vele egy kicsit mókolni, hogy jó legyen.Mindenesetre jónak bizonyult a tanács, hogy ne a kódban keresgéljek.
-
-
nagyúr
válasz
Siriusb #7331 üzenetére
Ez már a második nekifutás. Már volt feltöltve. Nem változott semmi. És az admin panelon sem találtam meg, hogy lenne erre bármi utalás. Másrészt, ha nekem pl nem kellene, akkor egyszerűen csak törölnöm kellene, de ezt se tudom megtenni, mert nincs hozzáférésem.
Érdekes módon a most letiltott több menüelemnek van megfelelője, egyedül ennek nincs.A lényeg, hogy nem akarok én feleslegesen okoskodni, de jelenleg nem látok más megoldást.
-
nagyúr
Azért mondtam a 0-át mert tényleg elhanyagolható.
Sajnos nem lettem ezzel előrébb.Az alap problémám a következő. Webshopot akarok itt. Feltelepítettem, tettem fel új templatet. Ez a látható módon létrehozott két menüpontot "Home" és "Products" néven. De a "Products" is ugyanúgy a főoldalra mutat és ezt az adminfelületen nem tudom változtatni.
Ezután kezdtem el keresgetni, hogy hol lehet ezt kód szinten. Az oldal forrásból jutottam oda, hogy itt lehet a kutya elásva:
<div class="nav-container">
<ul id="nav">
<li><a href="http://hangbarlang.hu/">Home</a></li>
<li><a href="http://hangbarlang.hu/">Products</a>
</li>
</ul>
</div>
Ezután kerestem a "nav" és "nav-container" kifejezésekre, így eljutva az előbb bemásolt kódrészletig.
Nem tudom, hogy jó helyen járok-e vagy volt-e értelme.
Pusztán annyit szeretnék, hogy a "Products" ne a főoldalra mutasson, hanem az általam megadott helyre. De ennek nem találom a "forrását". -
nagyúr
Sziasztok,
Remélem jó helyen járok a kérdésemmel. Előre bocsájtom nem vagyok programozó, tekintsuk 0-nak a tudásomat ilyen téren.
Az alábbi kód egy .phtml fájlból van kiszedve.
<?php if($_menu): ?>
<div class="nav-container">
<ul id="nav">
<?php echo $_menu ?>
</ul>
</div>
<?php endif ?>
Értelmezné nekem vki ezt? Utána szerintem jövök a további kérdéseimmel.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest