- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brown ügynök
senior tag
Huston, baj van...
Symfony
Az 5. leckénél olvastam a cache:clear parancsról és rögtön ki is próbáltam. Bár ne tettem volna. Miután végrehajtódott a parancs jó néhány YML fájl törlésre került a fejlesztői környezet pedig átrendeződött: CSS formázás eltűnt, a fejlesztői eszközök pedig csak néhány oldalon voltak láthatók.
A cache:clear parancs ha (jól értelmezem) akkor kell amikor felül akarom írni a konfigurációs útvonalakat a projekt környezetben.
Próbáltam visszájára fordítani a folyamatot, sikertelenül. Megpróbáltam újra felépíteni a projektet (természetesen nem a symfony mappájába) de ez sem sikerült.
A projekt könyvtárba ugye bemásolom a symfony.bat fájlt. Ezt próbáltam futtatni cmd-ben de azt írja:
E:\easyphp\www\jobeet>symfony
Could not open input file: E:\easyphp\www\jobeet\\symfonyLátható, hogy a symfony elé nem írtam \-t mégis a program így próbálja futtatni. Ez most miért?

És a cache:clear-t akkor mikor is érdemes használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Processzorok Olcsón Garanciával
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest