Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
Üdv!
A következőt szeretném megvalósítani:
Van egy könyvtár-struktúrám, valahogy úgy, hogy a főmappán belül egy mappában vannak a PHP és JS fájlok, egy másikban a képek, és ezekre a PHP-kban ../-el hivatkozok.
A scriptek is a ../ eléréssel működnek, elég macerás lenne átírni mindenhol.
A konkrét probléma tulajdonképpen az lenne, hogy jelenleg www.tárhely.hu/layout címen tudom elérni az oldalt, ezen a mappán kívül, de azonos szinten vannak mappákban a szükséges fájlok, és nyilván nem tudom egy szinttel feljebb tenni a többi mappát, hogy megmaradjanak a működő hivatkozások, mert az már a public_html mappán kívül lenne..htaccess segítségével megoldható-e az, hogy tulajdonképpen minden www.tárhely.hu/valami-t www.tárhely.hu/layout/valami-nek értelmezzen? (Keresőbarát URL-t használok.)
Valamilyen rewrite rule kéne, csak nekem nem nagyon mennek ezek dolgok egyelőre...
RewriteEngine on
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^localhost:85/oldal [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://localhost:85/oldal/layout/$1 [L,R=301]Valami ilyesmi lenne?
Esetleg egy jól használható könyvet, PDF-et is ajánlhatnátok erről a témáról...
Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ MSI Katana 15 B13VFK - 15.6" QHD 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Új,bontott dobozos és használt telefonok Samsung,Redmi,ZTE,Ulefone,Motorola,Hammer,LG
- Dell Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Pro 14 Plus 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- GAMER Asus ROG NVIDIA 6gb dedikált / i7-10750h / 16gb ram / 500gb ssd / MAGYAR rgb bill / win11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Samsung A17 mobiltelefon
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest