Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Valóban rosszul tettem fel a kérdést, nyilván számít, hogy milyen típus. Egyelőre mindegyik mezőnek TEXT típust adtam meg, itt nem kell méretkorlátot megadni, és valszeg biztos belefér. Kivéve persze az azonosítószámot tartalmazó mezőt, ahol int típust adtam meg. Persze a dátumnál lehet, hogy DATE típust kellett volna megadni, stb., de ott valszeg figyelni kellett volna a formátumra, sajna nem volt időm utánanézni. Csak gondoltam hátha van valami javaslatod az egyes mezőtípusokra ebben a konkrét esetben.

(#3629): "A másik, hogy ha nem igényelsz (pénzért) egy hitelesített cert-et, akkor inkább csak bosszantó lesz az egész a felhasználónak."
Tanúsíthatom, egyes BME-s oldalaknál rohadt idegesítő a nem hitelesített tanúsítvány meg a https-es forma, statikus tartalmaknál (órarendek, tárgyi adatlapok, stb.) nem is értem, minek ragaszkodnak annyira hozzá...
(meg ez is egy példa, ahol mondjuk változó a tartalom, de nem értem, miért muszáj hozzá https)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Huananzhi x99-bd4 (x99 BYD) + E51620v3 + 16GB Kingstone Hyper X ddr4 2133mhz
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i9-12950HX 16C / 32GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU tervező
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(meg