Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Valóban rosszul tettem fel a kérdést, nyilván számít, hogy milyen típus. Egyelőre mindegyik mezőnek TEXT típust adtam meg, itt nem kell méretkorlátot megadni, és valszeg biztos belefér. Kivéve persze az azonosítószámot tartalmazó mezőt, ahol int típust adtam meg. Persze a dátumnál lehet, hogy DATE típust kellett volna megadni, stb., de ott valszeg figyelni kellett volna a formátumra, sajna nem volt időm utánanézni. Csak gondoltam hátha van valami javaslatod az egyes mezőtípusokra ebben a konkrét esetben.
(#3629): "A másik, hogy ha nem igényelsz (pénzért) egy hitelesített cert-et, akkor inkább csak bosszantó lesz az egész a felhasználónak."
Tanúsíthatom, egyes BME-s oldalaknál rohadt idegesítő a nem hitelesített tanúsítvány meg a https-es forma, statikus tartalmaknál (órarendek, tárgyi adatlapok, stb.) nem is értem, minek ragaszkodnak annyira hozzá...(meg ez is egy példa, ahol mondjuk változó a tartalom, de nem értem, miért muszáj hozzá https)
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Elemlámpa, zseblámpa
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Amazon Fire TV stick/box
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest