Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Igen, ennek a függvénynek én is megörültem, mert korábban a levagdosással szenvedtem, ami sikerült is, de azért ez így jóval egyszerűbb megoldás.
Köszi, akkor ezeket majd kipróbálom, de időközben lenne egy másik probléma:
szeretnék korlátozást beállítani a feltölthető fájltípusokra, de valamiért csak akkor működik, ha az if feltételnél egyetlen szempontot adok meg, ha VAGY-olom a feltételeket ( || ), akkor már igazából semmilyen típust nem enged feltölteni, és ez így nem túl vicces.
Így írom be, egy feltétel esetén tökéletesen működik, csak a több feltétel esetén nem://Fájltípusra vonatkozó korlátozások
$tipus = $_FILES['uploaded']['type'];
if ($tipus == ('application/octet-stream' || 'application/zip' || 'application/x-msdownload' || 'text/css' || 'text/html' || 'text/plain' || 'message/rfc822'))
{
echo 'Ne tölts fel ilyen kiterjesztésű fájlt!<br />';
$ok=0;
}Mit ronthatok el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest