Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Odiepapa
csendes tag
Sziasztok,
kicsit megakadtam egy feladatban es a segitsegeteket kernem. Ket tombnek az elemeit szeretnem osszehasonlitani. Az egyik tomb mar bent van az adatbazisban, es a masik tombre szeretnem cserelni. Hogy lehetseges ez a legkonnyebb modszerrel? en az in_array-jel probalkoztam, de nem teljesen kerek a valaszadasnal. A lenyeg az lenne, hogy ha mar bent van az elem az adatbazisban, akkor ne bantsa, ha meg nincs benne, akkor illessze be, ha meg olyan elem van az adatbazisban, ami az ujban nincs, akkor azt torolje. En a kovetkezot probaltam osszehozni tobb-kevesebb sikerrel:function ServiceUpload($service, $id)
{
$eredmeny= mysql_query("SELECT szam FROM tabla WHERE mas_id=`$id`);
if (mysql_num_rows ($eredmeny))
{
foreach ($service as $ertek)
{
if (in_array($ertek,$eredmeny))$eredmeny2 = mysql_query("INSERT INTO tabla (mas_id,szam) VALUES ('$id','$ertek')");
}
}
else //nem tartozik ehhez az id-hez tarolt adat
foreach ($service as $ertek)
{
$eredmeny2 = mysql_query("INSERT INTO tabla (mas_id,szam) VALUES ('$id','$ertek')");
}
}A torlest meg nem irtam meg. Arra gondoltam, hogy megnezem maximum elemet annak a tombnek, amit be szeretnek tenni es ha az adatbazisban levo tombben van ennel nagyobb elem, akkor azt torlom.
Ki mit tud hozzatenni ehhez az egyszeru de nagyszeru feladathoz?

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gitáros topic
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 14 hó GARANCIA
- Asus TUF Gaming A17 AMD Ryzen 7-7435HS/16GB RAM/512GB SSD/RTX4050VGA/17,3" 144Hz kijelző
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest