Hirdetés
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Fotók, videók mobillal
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Poco F7
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Odiepapa
csendes tag
Sziasztok,
kicsit megakadtam egy feladatban es a segitsegeteket kernem. Ket tombnek az elemeit szeretnem osszehasonlitani. Az egyik tomb mar bent van az adatbazisban, es a masik tombre szeretnem cserelni. Hogy lehetseges ez a legkonnyebb modszerrel? en az in_array-jel probalkoztam, de nem teljesen kerek a valaszadasnal. A lenyeg az lenne, hogy ha mar bent van az elem az adatbazisban, akkor ne bantsa, ha meg nincs benne, akkor illessze be, ha meg olyan elem van az adatbazisban, ami az ujban nincs, akkor azt torolje. En a kovetkezot probaltam osszehozni tobb-kevesebb sikerrel:function ServiceUpload($service, $id)
{
$eredmeny= mysql_query("SELECT szam FROM tabla WHERE mas_id=`$id`);
if (mysql_num_rows ($eredmeny))
{
foreach ($service as $ertek)
{
if (in_array($ertek,$eredmeny))$eredmeny2 = mysql_query("INSERT INTO tabla (mas_id,szam) VALUES ('$id','$ertek')");
}
}
else //nem tartozik ehhez az id-hez tarolt adat
foreach ($service as $ertek)
{
$eredmeny2 = mysql_query("INSERT INTO tabla (mas_id,szam) VALUES ('$id','$ertek')");
}
}A torlest meg nem irtam meg. Arra gondoltam, hogy megnezem maximum elemet annak a tombnek, amit be szeretnek tenni es ha az adatbazisban levo tombben van ennel nagyobb elem, akkor azt torlom.
Ki mit tud hozzatenni ehhez az egyszeru de nagyszeru feladathoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest