Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ArchElf
üzenetére
Én a sima mezei Eclipse PDT-ből használom a 2.1 RC-t, 2 hét múlva fog kijönni a stable, autocomplete egész jó (PHPEclipse-nél messze jobb, nem értem miért nem a PDT-t használod, ha már eclipse
), a js support is nagyon jó, van autocomplete ott is (kb mint a JSEclipse, talán még jobb is), xml-kezelése majdnem mint egy Oxygen XML. Előtte volt még nuspere PHPed, phpDesigner, de azok nem jöttek be, ráadásul nem ingyen vannak.Eclipse-szel nekem eddig csak egy bajom volt: FTP. De ez megoldható az ingyenes NetDrive-val - de x64 egyelőre nem támogatott, arra sajnos nincs ingyenes alternatíva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Android játékok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Intel Core i7-10700 csere Intel Core i7-10700k - ra +KP
- Iphone 16 Pro Max 256GB Black Titanium
- Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition Xbox PC force feedbak 3,9Nm garancia
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jackson elektromos gitár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), a js support is nagyon jó, van autocomplete ott is (kb mint a JSEclipse, talán még jobb is), xml-kezelése majdnem mint egy Oxygen XML. Előtte volt még nuspere PHPed, phpDesigner, de azok nem jöttek be, ráadásul nem ingyen vannak.