Hirdetés
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quadkan
csendes tag
Hali!
(Valószínűleg rossz topicba írok, ezért előre is elnézést kérek.)
Segítséget szeretnék kérni. Továbbtanulás előtt állok és nagyon érdekel a webprogramozás.
Érdekelne, hogy ti (webprogramozók, akik azok
) hol és hogyan kezdtétek.Informatikai szakközépbe járok és már 2 éve Delphi programozást tanulok. Nem tudom előnynek számít e ez (egész jól megy
. Konkrétan php-be még egy sort sem programoztam, de nagyon érdekelne. (igaz egy évig tanultam HTML-t)Légyszíves adjatok némi tanácsot. Örömmel fogadok minden tapasztalatból fakadó előnyt/hátrányt.
Másik nagy dilemmám, hogy mindezt egy 2 éves AIFSZ szakképzésen végezzen el vagy inkább BsC,(... majd MsC ha minden jól megy). Megkövetelik az ilyen helyeken a diplomát, vagy csak a tudás és tapasztalat számít?
Egy diplomával könnyebb elhelyezkedni, vagy esetleg több sazkmával? (AIFSZ-ek,technikusi vizsga stb.)Előre is köszönöm.
(Elnézést, hogy ne ma legmegfelelőbb topicba írok.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) hol és hogyan kezdtétek.
. Konkrétan php-be még egy sort sem programoztam, de nagyon érdekelne. (igaz egy évig tanultam HTML-t)