Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Sziasztok!
Szeretném azzal kezdeni, hogy NEM vagyok jártas PHP-ben, csak annyit foglalkoztam vele, amennyi kellett az éppen aktuális projekthez.
Továbbá zéró tapasztalatom van a mySQL (vagy bárminemű SQL) adatbáziskezelésről PHP-n keresztül. Viszont most kelleni fog
Annyit kitapasztaltam már, hogy ha egy gomb PHP kódot futtat (felveszi a kapcsolatot a szerverrel és módosítást hajt végre), akkor az adott oldal lefrissít (akkor is, ha nincs visszakapott érték). Ez így működik, elfogadom.
A kérdésem az lenne, hogy amennyiben egy adatbázist módosítok, avagy gombnyomásra onnan olvasok ki információt, akkor is lefrissül-e, vagy sem?Azért teszem fel a kérdést és nem lepróbálom, mert csak most kezdtem el olvasgatni a használatáról és nincs jelenleg időm próbafájlokat csinálni, viszont szeretném tudni, mire kell számítanom.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Razer Cynosa V2 - Nordic Layout INGYEN FOXPOST
- i7 asztali pc játszani, és sok másra, bomba áron!!!! Socket 2066 64GB 8GB VGA
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest