Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Android Autót minden mobilra!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Sziasztok!
A php error logban sok ilyen bejegyzést találok:
PHP Warning: Error while sending STMT_PREPARE packet. PID=123456Van, amikor a szkript teljesen elején lévő legelső lekérdezésre mutat, van, amikor a közepére, változó.
Kerestem, mi lehet, de egyértelmű választ nem találtam. A megoldási javaslatokból viszont úgy tűnik (és ebben erősítsetek vagy cáfoljatok meg, kérlek), hogy nálam esetleg az a baj, hogy minden cron job-ot (kb. 20 db) egyszerre hívok meg, így kvázi egyszerre terhelik le a szervert, és néha egyszerűen ez talán túl sok neki.
Jó a sejtésem, vagy tévúton járok?
Ha jó, megoldás lehet erre, hogy a cron jobokat (amik amúgy most 5 percenként futnak) eltolom valahogy? Tehát most mindegyik lefut egyszerre minden 5 percben. De mondjuk minden másodikat eltolnék, hogy ugyanúgy 5 percenként fusson, de ne 00-kor kezdje, hanem 01-kor, és akkor a következő 06-kor stb. Aztán minden harmadikat 02-es kezdettel stb.
Így valamelyest tehermentesebb lenne a szerver, még ha csak 1-1 perccel is eltolva a szkriptek indulását. (Vagy akár inkább másfél perccel, mert úgyis 90mp a futási limit.)Vagy más lehet az oka ennek?
Kódot azért sem írtam, mert változó, hogy melyikkel van épp "baja", de már a legegyszerűbb 2 paraméteresre is írja ki néha, szóval nem a "bonyolultságán" múlik szerintem.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- LEGO klub
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Star Citizen
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest