Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Mármint hogy ne legyen paraméterezés? Vagy nem értem. Pont a paraméterezés lenne a lényeg, mert így ha valahogy az egyik érték helyére bejuttatnak egy kártékony kódrészletet, akkor bajban leszek. (a pár hozzászólással ezelőtt tárgyalt SQL injection-támadhatóság)
Azt látom itt problémának, hogy ugye mivel dinamikusan változik a változók száma, nem tudom ráhúzni a sémát, és simán beírni, hogy
$stmt = $mysqli->prepare("... WHERE id NOT IN (?,?,?)");$stmt->bind_param('iii', 0,1,2);(vagy változókkal, most mindegy, csak példa)És így ha valamelyik érték helyett bekerül egy "rossz kód", akkor általa támadva lehetek.
Ugye erre lenne védelem a paraméterezés, csak mivel változó, hogy mennyi elem van ennél a résznél átadva, nem tudom, hogyan lehet paraméterezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- INNO3D RTX 3080 12gb
- LG 32GS95UE-B OLED monitor eladó dobozával GARANCIÁLIS/FIZIKAI SZÁMLA!!!
- !!AKCIÓ!! GAMER PC AMD Ryzen 5 5600X/MSI MPG B550 GAMING PLUS/GeForce RTX 4070 DUAL 12 GB/32GB DDR4
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 16GB I 256GB I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi