- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Mármint hogy ne legyen paraméterezés? Vagy nem értem. Pont a paraméterezés lenne a lényeg, mert így ha valahogy az egyik érték helyére bejuttatnak egy kártékony kódrészletet, akkor bajban leszek. (a pár hozzászólással ezelőtt tárgyalt SQL injection-támadhatóság)
Azt látom itt problémának, hogy ugye mivel dinamikusan változik a változók száma, nem tudom ráhúzni a sémát, és simán beírni, hogy
$stmt = $mysqli->prepare("... WHERE id NOT IN (?,?,?)");
$stmt->bind_param('iii', 0,1,2);
(vagy változókkal, most mindegy, csak példa)És így ha valamelyik érték helyett bekerül egy "rossz kód", akkor általa támadva lehetek.
Ugye erre lenne védelem a paraméterezés, csak mivel változó, hogy mennyi elem van ennél a résznél átadva, nem tudom, hogyan lehet paraméterezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Automata kávégépek
- Egy óra, két rendszer
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest