Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jattila48
aktív tag
válasz
disy68
üzenetére
Akkor nem vagyok tisztában az exit kód fogalmával, de most sem lett világosabb. Végülis pontosan mi akkor az exit kód? Windows-ban biztos, hogy vissza lehet adni return-nel a main fv.-ből 499-nél nagyobb értéket is, ilyet már csináltam (pl. CreateProcess => WaitForSingleObject => GetExitCodeProcess ). Az lehet, hogy az exit fv. lecsonkolja az int értéket, de windowsban miért 499-ig, miért nem 255-ig ? A main fv. visszatérési értéke miért int (Linuxban is), ha nem tud 4 byte-os egész értéket visszaadni?
Egyáltalán nem biztos, hogy a main fv.-ből bármit is ki akarok írni az stdout-ra, viszont szeretném pl. batch-ből meghívni, és a visszatérési értékével kezdeni valamit. Ez sokkal egyszerűbb, mint stdout-ra írni, aztán valahogy ezt visszaolvasni. Egyébként ezt a konkrét problémát megoldottam másképp (nem adok vissza 256-ot).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- R5 5600X/32GB DDR4/6700 XT 12GB/1TB M2 P4+2TB M2 P3 SSD/Ss GX 750W/G213/Razer DA3+pad/FHD 170Hz 24"
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude 3301 Core i5-8365U CPU laptop (Kijelzőben pixel csíkok)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest