Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paulie86
tag
Sziasztok, szeretnék kérni egy kis helpet, egy php fájl tartalmát szeretném beszúrni egy másikba, illetve az összesbe, mert ebben volna az összes div-tag, viszont ezt a kódot a helyére rakva annak amit külön ebbe a layout_elementsbe raktam, valamiért nem akarja elfogadni nekem. Dreamweaver CS3-al dolgozok.
<?php
include('layout_elements.php');
?>Más : Egy elegáns megoldást szeretnék találni egy olyan problémára, hogy az oldalam tartalmi részét én egy 4px széles keretbe raktam, ami 4 kép végülis, fenti rész, bal, jobb és az alsó, hogy kéne megoldanom, hogy több tartalomnál a bal és jobb divek mérete megfelelően növekedjen, az alsó pozíciója is jó legyen, a container div-em is passzoljon méretre....
Ebben a szegélyben még extra, hogy színátmenetes, szóval vertikálisan csak a nyújtással néz ki jól a méretnövelés, erre sikerült rájönnöm, height: 100% a diven belül.
Már csak az oldalsó szegélyeket tartalmazó diveknek kéne valahogy igazodni egy kölön divhez, ami a kereten belül van, ebben lennének a szövegek, stb..
Sajnos attól félek hogy ezt majd csak manuálisan fogom tudni megcsinálni, és még egyelőre nem tudom mennyire lesz dinamikus az oldal amit csinálok tartalmi szempontból.
kössz előre a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- VGA kibeszélő offtopik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- További aktív témák...
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- Eladó teljesen újszerű 4k 32 " Samsung S32A700NWP
- AMD Ryzen 5 7600 6-Core 3.8GHz AM5 Box (100-100001015BOX) Processzor új, bontatlan
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs