Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
PumpkinSeed
üzenetére
Az megvan, hogy hogy működik a Vagrant, nem az a lényeg.
Vannak a Wordpress lokális fájljai: /Home/www/VVV/www/projektneve/htdocs
a Home/www/ mappa nem webszerver, csak egy mappa aminek én adtam a www nevet. A 'VVV' a 'Varying Vagrant Vagrants' nevű environment helye (a neve tényleg hülye), abban van a vagrantfile, etc. Az abban lévő www mappa a projektek mappája, azt szinkronizálja a Centos virtuális géppel.
Tehát a virtuális gépben /www/projektneve/htdocs a Wordpress telepítés elérési útja.
A problem az, hogy én a Virtuális gép sync mappájától (/Home/www/VVV/www/) függetlenül egy teljesen másik mappában (/Home/www/pluginneve/) akarom tárolni a projektem fájljait úgy, hogy azok folyton szinkronban legyenek a virtuális gép sync könyvtárán belül lévő Wp telepítés plugins mappájával. (/Home/www/VVV/www/Projektneve/htdocs/wp-content/plugins/). Ezt meg tudom oldani egy symbolic link-el ugye, de a kérdésem arra irányult, hogy ha már a PHPstorm külön megkérdezi, hogy hol a WP telepítésem amihez a plugint akarom fejleszteni, akkor ez bele van-e építve.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 50UM7450 4K WEBOS Magic Remote + ajándék!
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Casio férfi karóra ECB-950DB-1AEF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest