- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
Srácok, felmerült egy kis gond a tárhelyszolgáltatómnál és szeretnék néhány dolgot ellenőrizni.
Nem biztos, hogy szorosan ide kapcsolódik, de nem találtam olyan topikot amibe ez beleférne mivel szorosan kapcsolódik a PHP-hez, de ugyan akkor a MySQL-hez is, de még is inkább az információk útvonalához.
Az egyik ilyen az-az, hogy a weblapom közvetlen a Magyarországi határokon belül marad mikor egy kérést küld vagy választ tölt be vagy esetleg egy külföldi kerülővel érkezik meg hozzám.
A panaszom az, hogy amióta volt egy nagy MySQL frissítés azóta mind a statikus mind pedig az adatbázisból lekérdező PHP oldalak lassultak.
A PHP és MySQL oldalaim pár mp-es töltésről felugrottak esetenként akár 1percre is.A második ilyen kérdésemet majd már a MySL topikba teszem, fel mivel az már inkább az adatbázissal illetve annak a lekérdezésével lesz kapcsolatos. (A kódomat kellene majd megnézni, hogy nem e én írtam meg valamit rosszul, bár frissítésig nagyon jó volt és gyors)
Szóval a lényeg, hogy a PHP és a MySQL-t használó oldalaim (ez esetben egy fórum neo-geo.hu) iszonyatos mód lelassult.
Előre is köszi minden segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest