Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
Sziasztok,
egy kis ötletért jönnék, hozzátok. Van egy html oldal ami az Assetto Corsa játék szervere generál mindenki el tud érni, de elég egyszerű szeretnék hozzá csinálni egy eredmény jelzőt a meglévő adatokból, kicsit rendezettebb formában.
ezeket az adatokat adja, ez két táblázat végül is, és a kettő szeretném egybe gyúrni. Az elsőből a 3 időt tartalmazó adat a lényeg
Ahol az első oszlopban DC szerepel ők nem kellenek így én két részre vettem az egészet, az első részből a valós versenyzők (ahol a ping nem DC) egy multidimenziós tömbben vannak tárolva, a második szintén egy multidimenziós tömbben vannak ahol, az idő nem 16666:39:999, mert akkor még nincs mért köre az adott versenyzőnek.
Tehát van olyan amikor csak az első táblázatban van lényegi adat viszont én a kettő unióját szeretném venni. És itt jön számomra a probléma, hogyan tudnám a két tömbömet egyesíteni úgy hogyha van olyan adat ami az elsőben benne van de nincs a másodikban akkor benne legyen attól még a végeredményben mivel akkor is a szerveren van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 26
- Gyúrósok ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- SAMSUNG LS32BG700EUXEN 32" Q-LED G7 144hz MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS55CG97WNUXUF) ODESSEY ARK GAMER 140CM MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49DG910SUXEN) 144HZ 5K OLED GAMER MONITOR !UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG950SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- SAMSUNG (LS49CG950EUXEN) WQHD 240HZ GAMER Q-LED MONITOR ! AKCIÓ
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest