Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
Sziasztok,
egy kis ötletért jönnék, hozzátok. Van egy html oldal ami az Assetto Corsa játék szervere generál mindenki el tud érni, de elég egyszerű szeretnék hozzá csinálni egy eredmény jelzőt a meglévő adatokból, kicsit rendezettebb formában.
ezeket az adatokat adja, ez két táblázat végül is, és a kettő szeretném egybe gyúrni. Az elsőből a 3 időt tartalmazó adat a lényeg
Ahol az első oszlopban DC szerepel ők nem kellenek így én két részre vettem az egészet, az első részből a valós versenyzők (ahol a ping nem DC) egy multidimenziós tömbben vannak tárolva, a második szintén egy multidimenziós tömbben vannak ahol, az idő nem 16666:39:999, mert akkor még nincs mért köre az adott versenyzőnek.
Tehát van olyan amikor csak az első táblázatban van lényegi adat viszont én a kettő unióját szeretném venni. És itt jön számomra a probléma, hogyan tudnám a két tömbömet egyesíteni úgy hogyha van olyan adat ami az elsőben benne van de nincs a másodikban akkor benne legyen attól még a végeredményben mivel akkor is a szerveren van.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 RC drón szett - újszerű állapotban, táskával
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Microsoft Xbox Series X 1TB Játékkonzol 2 konti (kiegészítőkkel)
- ZBook Fury 17 G7 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest