- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- uleFone Power
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"bár bevallom, azt feltételeztem, hogy ennél valami bonyolultabb problémakör megoldásában kérsz segítséget"
Ez azért érdekelt engem, mert $valami['asd'][1] így hivatkoztam az asszociatív tömbbe helyezett elemekre és nem akart értéket visszaadni semmilyen módon. A doksiban meg nem találtam ennek a megfelelő indexelés eljárását.
"Szóval mi volt a gondod a prepared statementekkel?"
Amikor elkezdtem csinálni ezt a hobbi projektet akkor prepared statement-el készítettem, de annyira nem akart összejönni, hogy aztán minden szívfájdalom nélkül ezt használtam. Komolyan mondom megpróbáltam belefektetni az energiát, de lusta voltam. Bár azt megígérhetem, hogy pénzt addig nem kérek webfejlesztésért ameddig ezt meg nem tanulom (meg minden mást), de mivel nagy részben csak szabadidőmben foglalkozok vele ezért ráér.

Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti AMP Extreme Holo
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest