- Apple iPhone Air - almacsutka
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #16705 üzenetére
"Ez azért érdekelt engem, mert $valami['asd'][1] így hivatkoztam az asszociatív tömbbe helyezett elemekre és nem akart értéket visszaadni semmilyen módon."
Mert ez így értelmetlen, de erre már megadta a választ fordfairlane."Amikor elkezdtem csinálni ezt a hobbi projektet akkor prepared statement-el készítettem, de annyira nem akart összejönni"
De akkor miért nem kérdezel inkább, vagy guglizol tovább?És mi nem jött össze konkrétan?
Igazából egyébként Amazont (!) lehet rekeszteni stackoverflow.com-os, prepared statementtel kapcsolatos kérdésekkel is. Direkt nem Dunát írtam, mert az elcsépelt, az Amazon meg a legszélesebb-leghosszabb-legbővízűbb, szóval ezzel legalább nagyobbat mondok. -
fordfairlane
veterán
válasz
PumpkinSeed #16705 üzenetére
Ez azért érdekelt engem, mert $valami['asd'][1] így hivatkoztam az asszociatív tömbbe helyezett elemekre és nem akart értéket visszaadni semmilyen módon.
A while($row = mysql_fetch_assoc()) egyszerre egy rekordot olvas be, és tárol el egy $row nevű változóban. A $row-ban az aktuális rekord egyes mezőit éred el, pl. a $row["img_path"]-ban megkapod az aktuális sor img_path nevű mezőjének értékét, de amint a ciklus újra lefut, a $row tömb új értéket kap, az előtte levő sor adata felülíródik.
Ha te a rekordokat össze akarod gyűjteni, mert további műveleteket akarsz vele végrehajtani (rendezni, csoportosítani pl.), akkor azt kb. így lehet:
$recordset = array();
while($row = mysql_fetch_assoc()) {
$recordset[] = $row;
}Ezután kapsz egy recordset nevű tömböt, ami n darab asszociatív tömböt fog tartalmazni, épp annyit, amennyi rekordot beolvastál a while-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkoztak a Corsair kábelezést rejtő, Frame 4500X szériás házai
- ASUS ROG Ally
- Milyen házat vegyek?
- E-roller topik
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest