- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Rendkívül elegáns és vékony lett az Oppo Watch S
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire #16442 üzenetére
Lépj már feljebb legalább a nagycsoportos óvodásokhoz.
"Erre csak azt tudom írni, hogy minden nyelvben vannak pozitív és negatív dolgok."
---- Speeedfire Coelho"Nem lehet azt kimondani, hogy márpedig az xy a legjobb."
Még szerencse, hogy senki nem beszélt arról, mi a legjobb."»» Az nem túl erős érv a nyelv jósága mellett, hogy a weboldalak nagy része PHP-ben íródott.
Márpedig ez egy igen erős indok, szerintem."
Ja értem, tehát attól lesz jó valami, ha sokan csinálják.(Mr. Bustát is sokan szeretik - leginkább a kiskamasz korosztályból -, aztán mégis szar zenét csinál.
A celeblóf@sz és valóságshow műsorokat is sokan bambulják, de attól nem lesz jó. Oravecz
CoelhoNóra idézeteit is rengetegen zabálják, pedig röhejesen közhelyesek. Még szerencse, hogy a PHP mindezeknél tényleg sokkal jobb.(Csak hogy félreértés ne essék, hogy összevethető lenne.
))
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- XMLTV EPG letöltő progi
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest