- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Pár régi többjátékos Flash-es játékomat át szeretném írni HTML5-re és mobil / desktop appokra.
Eddig a többjátékos mód az Adobe szerverein keresztül működött, amit most meg kell változtatnom.Átlag webhosting esetén van olyan technológia, amivel meg tudom oldani a kommunikációt?
Első körben két játékosról lenne szó, mert a jelenlegi játékok ilyenek.Csaináltam egy gyors félmegoldást: MySQL-be elmentem PHP-val az egyik fél lépését, majd a másik fél 1 mp-enként megkérdezi a szervert, hogy változott-e valami, és ugyanez fordítva.
Ez - gondolom - elég gáz megoldás, de valahogy tesztelni kellett a játékok többi részét.Milyen megoldásra érdemes váltanom?
Olvastam a socketekről, websocketekről, de sajna elég kezdő vagy e téren, így nem tudom, hogy egyáltalán lehetséges-e egy mezei hoszting segítségével.Bármilyen tanácsot szívesen fogadok.
Kössz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Napelem
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest