- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Magisk
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát ennek annyira örülök, hogy szinte alig tudom szavakba foglalni. De komolyra fordítva: kit érdekel?
(#14447) trisztan94 :
"amikor egy Virtuális Windows 8+Visual Studio 2013 Pro + Windows Phone 8 emulator nem lassítja be ennyire"
Ezt a mondatot csak most láttam, azért az kemény lehet így dolgozni...
(#14456) Speeedfire :
"Ok, tehát ha valami egy optimalizálatlan sz*r, memory leaks-es valami akkor ssd, meg memória. Erre miért nem gondoltam...."Tehát akkor ha neked nem sikerül megfelelően konfigurálni az alkalmazást, mert nem néztél utána, hogy lehet korlátozni is az erőforrás-használatát például különböző paraméterezésekkel, meg mondjuk valóban kéri az erőforrásokat annak érdekében, hogy gyorsítsa a munkádat, akkor az csak is egy fos lehet, meg a fejlesztők idióták, és egyértelmű, hogy memóriaszivárgást tettek a programba? Vagy más magyarázata is lehet?
Szerk.: amúgy most én is beraktam az avatarokat megjelölésként a hsz.-be, ahogy Te is szoktad.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest