Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát ennek annyira örülök, hogy szinte alig tudom szavakba foglalni. De komolyra fordítva: kit érdekel?

(#14447) trisztan94 :
"amikor egy Virtuális Windows 8+Visual Studio 2013 Pro + Windows Phone 8 emulator nem lassítja be ennyire"
Ezt a mondatot csak most láttam, azért az kemény lehet így dolgozni...

(#14456) Speeedfire :
"Ok, tehát ha valami egy optimalizálatlan sz*r, memory leaks-es valami akkor ssd, meg memória. Erre miért nem gondoltam...."Tehát akkor ha neked nem sikerül megfelelően konfigurálni az alkalmazást, mert nem néztél utána, hogy lehet korlátozni is az erőforrás-használatát például különböző paraméterezésekkel, meg mondjuk valóban kéri az erőforrásokat annak érdekében, hogy gyorsítsa a munkádat, akkor az csak is egy fos lehet, meg a fejlesztők idióták, és egyértelmű, hogy memóriaszivárgást tettek a programba? Vagy más magyarázata is lehet?

Szerk.: amúgy most én is beraktam az avatarokat megjelölésként a hsz.-be, ahogy Te is szoktad.

Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest