- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
chop
őstag
Sziasztok!
Van esetleg tippetek arra, hogy egy asszociatív tömbnél meg lehet-e valahogy állapítani, hogy a tömbelemnek van-e előre megadott kulcsa is vagy csak értéke?
Mutatom mire gondolok:
$arr = array(
'egy' => 1,
'kettő' => 2,
'három',
'négy' => 4);Itt ugye a harmadik tömbelemnek nincs kulcsa, de ha var_dump-olom, akkor megkapja a 0-ás indexet. Nekem azt kellene valahogy kiderítenem, hogy maga a PHP indexeli vagy pedig korábban is indexelt volt. Azt nem tudom vizsgálni, hogy numerikus érték-e, mert lehet asszociatív tömb numerikus kulccsal is.
Azt ki lehet deríteni, hogy egy tömb asszociatív vagy indexelt, de arra még nem láttam megoldást, hogy ez egy ilyen vegyes tömbnél az egyes tömbelemre is kiderüljön. Mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest