- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
fordfairlane
üzenetére
Én nem mondtam, hogy facepalm de ha már tudjuk hogy jobb akkor miért a rosszabbat használjuk ?

cucka : Nem cél a gyors website?
Elég sok irodalom van fent arról, mikor elemzik, hogy 100-200ms mennyit jelent értékesítési szempontból. Csak hogy egy példát említsek : amazon 100ms-es novekedés, 1%os bevétel kiesés. Ezért írtam a legelején, hogy egy kis látogatottságú sitenál teljesen mindegy, de van ahol számít és még mindig nem értem miért kéne a rosszabbat csinálni ha tudjuk hogy mi a jó 
C-ben meg csináljon siteot akinek két anyja van. Ha még komolyan is vennénk, mennyi egy átlag C fejlesztő bére és mennyi egy PHP ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fedezd fel az EcoTextil-Méteráru kínálatát
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Playseat Evolution Pro - Red Bull Racing ESPORTS kiadás - akár karácsonyra!
- ADATA AX5U6000C3016G-DTLABRWH 32GB KIT 6000MHz
- G-SKILL F5-6000J3040G32GX2-TZ5RW 64GB KIT 6000MHz (Egyszer beüzemelt)
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Elég sok irodalom van fent arról, mikor elemzik, hogy 100-200ms mennyit jelent értékesítési szempontból. Csak hogy egy példát említsek : amazon 100ms-es novekedés, 1%os bevétel kiesés. Ezért írtam a legelején, hogy egy kis látogatottságú sitenál teljesen mindegy, de van ahol számít és még mindig nem értem miért kéne a rosszabbat csinálni ha tudjuk hogy mi a jó