- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Nem cél a gyors website? Elég sok irodalom van fent arról, mikor elemzik, hogy 100-200ms mennyit jelent értékesítési szempontból
Ezt a célt viszont nem úgy fogod elérni, hogy lecserélgeted a require_once-t include-ra, meg kicseréled a ?: operátort if-re. Értem én, hogy gyorsabb, de
1. A require_once pont azért lassabb, mert több funkciót lát el, amely funkciókra szükség van.
2. Én még nem láttam olyan projektet, ahol megkövetelték volna, vagy időt adtak volna arra, hogy ilyesmivel szarakodjunk.
3. Nem igazán jellemző, hogy nagy oldalaknál a php alkalmazásszerver lenne a szűk keresztmetszet, plusz ezt a részt elég jól lehet skálázni.Szóval valóban, elméletileg igazad van, tényleg lehet ilyen 2ms-okat gyorsítani, ha ilyesmivel foglalkozol, a valóság és a tapasztalat viszont az, hogy ilyen értelmetlen optimalizálásokkal nem éri meg foglalkozni és ezért senki nem is teszi.
-
fordfairlane
veterán
Én nem mondtam, hogy facepalm de ha már tudjuk hogy jobb akkor miért a rosszabbat használjuk ?
Cserébe futásidőben hibát okozhat azzal, ha egynél többször próbálja a program ugyanazt betölteni. Ja persze, tudom, az a program nem jól van megírva. Szerintem meg az az 5ms lényegtelen, az ezzel való foglalkozás maga a tiszta inproduktivitás.
Ja, igen, tudom a következő választ is, mindenki milliós látogatottságú webes alkalmazást fejleszt, ahol rendkívül feszített a processzor terhelés.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest