Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most komolyan, tényleg itt tartunk? Hol voltam kioktató? Te itt kérdezted, hogy miért is jó. Erre válaszoltam. Valóban meg mertem kérdezni, hogy dolgoztál-e már C-ben, mert akkor tudod milyen, mikor folyton neked kell átalakítani string-numeric között. A miért ne lenne jó pedig úgy vélem szubjektív. Nekem megfelelhet és lehet kényelmes attól, hogy neked nem az. De szerintem maradjunk meg annyiban, hogy te a saját szakmai ismereteddel nem látod jónak, én pedig az enyémmel igen. De mindegy is, mert ez van. Nem szeretném ezt a felesleges vitát folytatni. A cinizmus nem tetszett, lehetett volna másképp. Viszont a szempontjaid elgondolkodtatnak.
Ha viszont hajlandó vagy segíteni, akkor elmondhatnád miért nem jó, ha közvetlen if( $_POST[valami] ) módon vizsgálom egy űrlapmező kitöltését. Ha mondjuk e checkbox-ot nem jelöl akkor tudom, hogy nem lesz a megfelelő kulcs, de vizsgálatkor még sohasem kaptam hibaüzenetet. Sem saját gépen, sem tárhelyen a log fájlt vizsgálva. Van valami konkrét veszélye ennek? (Nagyon sok helyen használtam, mert egy forrásban láttam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Chrome
- Milyen okostelefont vegyek?
- Könyvajánló
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- ZBook Fury 16 G10 16" 4K+ IPS i7-13700HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam GAR
- ÚJ (Hiányos) Xtrfy M4 Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Pici hibával) Xtrfy M8 Wireless Bolti ár:28k INGYEN FOXPOST
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest