Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swifty
csendes tag
válasz
Peter Kiss #11851 üzenetére
Nehéz kérdés, de legyünk őszinték: Ide azért írnak a kollégák, mert valami nyűgjük van és segítséget keresnek... Ha így nézem, akkor minden hozzátartozik... (Persze azért ne ott kezdjük, hogy hogy kell IP címet beállítani egy gépnek.)
Másik oldalról a TDD és társai említése szerintem már a ló másik oldala... Tényleg lehet róla vitázni, elmélkedni, stb... De az "átlagközönség" fikarcnyit sem ért belőle... Na most ezeknek szeretnéd megtanítani az egyes tematikákat??? Nem hiszem, hogy a legtöbbjük tudja, hogy milyen egy interfész vagy egy absztrakt osztály...
Félre ne érts! Beszélgessünk ilyenekről, de (szerintem) nem ezért van itt EZ a topik.... Vagy tévedek?
Semmi gond azzal, hogy tűzzel-vassal védesz valamit... De azért ne haragudj meg, ha valaki a Te tüzedre-vasadra ágyúval-atombombával fog válaszolni... (Azt gondolom, hogy több megértést kellene mutatnod a "pórnéppel".)
Kétségtelen, hogy sok pongyola megfogalmazású, elsőre érthetetlen kérés merül fel... De azért mindenre OOP-t zengeni...
Azt gondolom, hogy a körülmények ismerete nélkül a tömben tárolás is jobb megoldás (főleg, ha egy kezdőnek IDŐRE kell elkészíteni valamit, aminek "csak" mennie kell), mint hogy végigvezessük a különféle tematikákat....
Csapatban fejleszteni, és mindenféle szabályokat betartani közben teljesen más, mit a "most kell - egyszer - nekem" kategória... Ehhez meg én ragaszkodok foggal-körömmel...
Még egyszer elnézésedet kérem, ha túl erősek voltak a szavaim... De nekem tényleg kötözködés, és szerintem nem ide tartozik az amit írsz... És ezt mondom úgy, hogy nem akarom becsmérelni azt, hogy mit tudsz vagy mit tartasz ésszerűnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest