Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 11 - népalma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swifty
csendes tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Nehéz kérdés, de legyünk őszinték: Ide azért írnak a kollégák, mert valami nyűgjük van és segítséget keresnek... Ha így nézem, akkor minden hozzátartozik... (Persze azért ne ott kezdjük, hogy hogy kell IP címet beállítani egy gépnek.)
Másik oldalról a TDD és társai említése szerintem már a ló másik oldala... Tényleg lehet róla vitázni, elmélkedni, stb... De az "átlagközönség" fikarcnyit sem ért belőle... Na most ezeknek szeretnéd megtanítani az egyes tematikákat??? Nem hiszem, hogy a legtöbbjük tudja, hogy milyen egy interfész vagy egy absztrakt osztály...
Félre ne érts! Beszélgessünk ilyenekről, de (szerintem) nem ezért van itt EZ a topik.... Vagy tévedek?
Semmi gond azzal, hogy tűzzel-vassal védesz valamit... De azért ne haragudj meg, ha valaki a Te tüzedre-vasadra ágyúval-atombombával fog válaszolni... (Azt gondolom, hogy több megértést kellene mutatnod a "pórnéppel".)
Kétségtelen, hogy sok pongyola megfogalmazású, elsőre érthetetlen kérés merül fel... De azért mindenre OOP-t zengeni...
Azt gondolom, hogy a körülmények ismerete nélkül a tömben tárolás is jobb megoldás (főleg, ha egy kezdőnek IDŐRE kell elkészíteni valamit, aminek "csak" mennie kell), mint hogy végigvezessük a különféle tematikákat....
Csapatban fejleszteni, és mindenféle szabályokat betartani közben teljesen más, mit a "most kell - egyszer - nekem" kategória... Ehhez meg én ragaszkodok foggal-körömmel...
Még egyszer elnézésedet kérem, ha túl erősek voltak a szavaim... De nekem tényleg kötözködés, és szerintem nem ide tartozik az amit írsz... És ezt mondom úgy, hogy nem akarom becsmérelni azt, hogy mit tudsz vagy mit tartasz ésszerűnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AliExpress tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- iPhone topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- Garmin epix gen 2 51mm használt eladó. (Védőüveggel ellátott)
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- T14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 32GB DDR5 256GB NVMe gar
- ThinkPad T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB ujjlolv IR kam új akku gar
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest