Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swifty
csendes tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Igen, ez PHP topik... De a PHP foglalkozik MySQL-el és kötődik hozzá az Apache...
Ha nem szeretnéd ezt olvasni, akkor javaslom, hagyd ki a kérdést.
Igazad van, én is kihagyhatnám, hogy Neked válaszoljak...Benne vagyok én is a témában (már ha itt arra célzol, hogy programozok-e PHP-ben vagy más nyelven, esetleg ismerem-e az OOP-t).
Természetesen enyém volt az "első" offtopic, de ha jól emlékszem, akkor meg is jelöltem, hiszen arra próbáltalak rávezetni, hogy nem csak beszélni kellene a howto-król, hanem meg is kellene mutatni hogy mit hogyan.... Javítom magam: inkább szerintem pont ezt kellene "erőltetni", és nem az elméleteket gyártani...
Személyes véleményem, hogy szép az OOP, de vannak olyan esetek, amelyikben teljesen "ágyúval a verébre" effektust generál, ha mindent objektumban kell legenerálni...
Már ne is haragudj, (és elnézésedet kell kérnem, ha úgy vetted) de nem kiabáltalak le... Nem annak szántam, hanem inkább annak, hogy légyszi gondold át, hogy mit írsz... Elhiszem, hogy milyen nagy dolgokat írtál már, illetve hogy milyen szuper tematikákat ismersz, de azt gondolom, hogy ez nem segít mindenkinek...
Itt problémák merülnek fel, amikre megoldásokat kell(ene) találni, akár a google segítségével, akár azzal, hogy elmondjuk, mennyire szarul képzeli el a delikvens az adott problémát...
Köszönöm, hogy elolvastad a válaszom és hogy bekattintottad az offtopic-ot !!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mozilla Firefox
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LED / LCD TV topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest