- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Sziasztok!
A PHP memóriazabálását mivel szoktátok mérni?
Én most az XHProf extensiont raktam fel (itt van egy korai (0.10.3) compiled változat Windows-hoz, PHP 5.3-ra, IIS, tehát VC9-verzió, ez működik), azzal méregetem, és pl. ír egy ilyet az egyik Drupalos oldallekérésre:
Total Incl. PeakMemUse (bytes): 16,114,824 bytes
OK, tehát 16 MB-os nagyságrendben kajált, nincs is ezzel gondom, de a szerveren érdekes módon pontosan ugyanez a Drupal rengetegszer kifut a 128 MB (!!) memóriakorlátból, ezért kezdtem el méregetni.
Nem igazán értem, hogy ha eszerint 16 MB körül van, akkor hogyan lehetséges, hogy éles szerveren túllépi a memóriakorlátot.
(Eleinte nem volt ilyen gáz, de most már egy nyamvadt content type létrehozásánál is ezt csinálja, ezért elkezdtem gyanakodni, hogy valamelyik contrib modul nagyon brutálisan leak-el.)
Ráadásul úgy, hogy most localhoston telepítve van a Devel modul, ami úgy van beállítva, hogy most logoljon mindenféle query-t is, pont mérési célból, tehát eléggé zabálja az is a memóriát.
Pedig ha a 128 MB-ot túllépi, akkor ott már valami nagy gáz van....Ötlet?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest