- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
válasz
raczger #1131 üzenetére
1. tudom, nem használom. ha gondolod győzd meg azt a sok millió felhasználót aki böngészéshez használja. és akkor nem kell ilyen gondokkal foglalkoznom.
2. alapesetben nem használok táblázatokat, div mániás vagyok... nah de egy ilyennél egyszerűbbnek találtam mint 9darab külön div-et, és annak css formázását. de lehet majd egyszer átírom.
(no meg arról nem beszélve, hogy egy oscommerce nevezetű szutyokba kellet, ami meg tele van 4-5 mélységre ágyazot tablákkal. szóval tökmind1, hogy oda div vagy table kerül.)(amúgy megoldódott, css hiba a köbön)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest