Hirdetés
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter #11291 üzenetére
Egy szóval sem írtam hogy nem tudtam elolvasni az általam belinkelt fórum hozzászólásait. Ne az én szellemi képességeimet se vond kétségbe kérlek.
Olyan problemak erdekelnenek amik azon tul elojonnek hogy valaki nem erti meg egy ekezetes valtozo nevet.
Nyilván nem teljesen pontos definició de azt hittem lehet érteni belőle mire gondolok. Szóval az én hibám.#11290
Tovább megyek, ha nem akarod használni, minek érdekel egy ilyen szélsőséges érdektelen probléma/kérdés?
Bocs nem tudtam hogy ilyen kérdést nem szabad feltenni itt a topicban.Ja igen és nyilván lezártuk a témát (remélem) és köszönöm mindenkinek aki választ adott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Apple Watch
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest