Hirdetés
- iPhone topik
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Yettel topik
- Karácsony másnapján tiszteleg a Honor a Windows RT előtt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
DelArco
üzenetére
Nem vontam kétségbe egy percig sem, de itt úgy tűnt, mintha épp Te tennéd ezt; igazából a félreértést az okozta, hogy nem nagyon definiáltad, mire is vagy kíváncsi, milyen technikai részletekre. Nyugodtan beszélhetünk róla, ha körülírod, mire gondolsz. Amúgy bocs, hogy türelmetlen voltam, és úgy vettem le, hogy kötöd az ebet a karóhoz, de akkor csak félreértettük egymást.
-
PazsitZ
addikt
válasz
DelArco
üzenetére
Én személy szerint őszintén sajnálom, ha bármely reakcióm támadólag hatott, csak nem értem miért foglalkoztat ez.
Egyébként nem rémlik, hogy bármilyen kérdést megtiltottam volna, egyrészt jogom sincs erre, másrészt amúgy se tenném.
De én tényleg nem értem. Engem sosem foglalkoztatott, különösebben eszembe se jutott, bár valahol úgy rémlik láttam már ékezetes változónevet, de már nem tudom hol.
Amúgy ami még inkább fura volt, hogy belinkeltél egy oldalt, ahol konkrétumok vannak leírva, miért nem szerencsés.
Csak az első ottani hsz-ben - pill, összeszámolom - 2 technikai buktató és 1 szakmai kommunikációs akadály magyarázata van leírva.
Ezért is még inkább érthetetlen számomra milyen választ vársz még?Az meg megint csak ott is, itt is le lett írva, lehetséges a használata, de nem ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Tőzsde és gazdaság
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardcore café
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED - Makulátlan állapot - Garanciális 2026-ig - Rengeteg extrával
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest