- Yettel topik
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
Sziasztok !
Csinálok egy Címke (tag) rendszert . Már kérdeztem róla nem régen, addig el is jutottam, hogy a mysql-t nagyából megcsináltam. Viszont ahhoz, hogy értelme legyen az egész rendszernek, valamilyen módon naplóznom kéne a Userek aktivitását. Magyarul regisztrálni, hogy milyen cimkével ellátott dolgokat nézeget, azért, így tud neki az oldal automatikusan ajánlásokat készíteni ( mondjuk 10 ajánlásnál %osan megoszlik a 1.2.3.4. legtöbbet látogatott címke).
Az első gondolatom az volt, hogy létrehozni még egy mysql "tábla" csoportot . user - tags - user_visited_tags , ahol a visited tagsbe minden tags oszlop meg lenne és minden címke látogatásnál +1-et kapna az érték (mondjuk bizonyos időközönként, esetleg más változókat figyelembe véve leosztanám 10-el). Majd ezekből kiszámolva kapná az ajánlásokat.
Mi róla a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- Revolut
- Bestbuy játékok
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 5. nap: Paradise Killer
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest