- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
Az egyszerűbb részt megcsináltam, hogy ha ugyanannyi a befizetés, mint az összterhelés, akkor updatelek minden sort. Nyilván ez sem túl elegáns, mert egy lekérdezéssel mindent le lehetne tudni, csak hogy érezzek egy kis sikerélményt, ezt megcsináltam
Else-ben addig jutottam, hogy lekérem SQL-ból az összegeket. Mondjuk ez 5 érték. De itt megállt a tudomány, ez a rész nem megy: "Majd szépen egyenként összeadogatod őket. Egy array-ban eltárolod azok id-ját amiket összeadsz . Nyilván akkor írod bele amikor már biztos, hogy 100alatt van az össz érték (és mész a következőre)." Foreachet már használtam egyszer-kétszer, de nem tudom, ezt hogyan lehetne összerakni..Hogyan adogatom össze őket úgy, hogy figyeljen egy értékhatárt?
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Steam topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Star Trek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest