Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Sk8erPeter #10434 üzenetére
Hát ez azért necces, mert ha bekerülnek újabb képek az adatbázisba, vagy törölsz párat a régiek közül, akkor teljesen megváltozik a sorrend, tehát mondjuk ami addig az 1. oldalon volt, pl. 20 újabb kép után a 2. oldalra tolódik.
Erre utaltam mikor azt mondtam, hogy olyan linket szeretnék ami nem évül el.
Most így arra gondoltam ,hogy adok neki egy ?gallery=1 -et, ezzel a kép class megváltozik, tehát nagy lesz, plusz style meg minden fasza. Ugye lesz mögötte egy &photoid=3 , ezzel egyedi a link és azt is tudjuk, hogy melyik képről van szó. Esetleg meg írnám úgy, hogy mindig lekérdezze az SQL-t csak az adott képre. Nem pedig egyszer az elején, hogy behozzon minden képet. Erről mi a véleményed? Mennyire hatékony?! . Plusz az elején legkérdezném az összes képét a usernek, azoknak az id-ját egy arrayba tenném, onnan pedig átadnám a linkeknek. (nem tudom, hogy életképes-e, csak hangosan gondolkozom) . De ez hülyeség lenne, mert akkor kétszer kérdezném az adatbázist, holott az elején megvan már minden id?!
A direkt link azért nem jó mert csak felesleges forgalmat generál, plusz bevételt sem termel. Nem akarom letiltani, de nem akarom szorgalmazni
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Digital Edition Slim - majd 2 év garancia
- Asus TUF GTX 1660 Super OC 6GB
- 3 TB WD RED (WD30EFRX) 1000+Nap 100/100
- PlayStation 5 DualSense Controller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest