Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Jövő héten érkezik a Mate 80 széria
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Engem meg már nem lep meg, hogy mindenkit kioktatsz... kutyuli!
Lenne rá ötletem, csak feleslegesen nem akarok kalapálni, időt vesztegetni vele. Lényeget kihagytam, hogy javascript nélkül szeretném megvalósítani. Amúgy szerintem szimplán bénán írtam le amit akarok, ezért bocsi!De vegyük sorra mégegyszer!
(ha most én értem félre előre bocsi!)"Azzal fordulnék hozzátok, hogy lehet megvalósítani azt, hogy egy formot elposztoljak linkel."
Tehát egy egyszerű szöveges hivatkozással szeretném elpostázni a dolgot. Előtte már utánakerestem, de nem találtam olyan megoldást ami "tetszett" volna, ha meggyőztök, hogy azt így akkor oké'.
A másik megoldás, hogy minden egyes sorba teszek két gombot, amit beformázok mintha hivatkozás lenne és azzal aktivizálom az űrlap küldést. Itt csak az nem világos, hogy az egyetlen információt, az azonosítót hogyan küldöm el.
Szerk.: remélem azért nincs harag, így este már fáradt vagyok...
Brájen!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 PRO MAX 256GB sierra blue KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 89%!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 16 128GB pink KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 94%!
- Eladó egy Pixel 7a
- Apple iMac 27" 5K ( 2019 ) Core i9 / 1TB SSD / 40GB / Sequoia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lenne rá ötletem, csak feleslegesen nem akarok kalapálni, időt vesztegetni vele. Lényeget kihagytam, hogy javascript nélkül szeretném megvalósítani. Amúgy szerintem szimplán bénán írtam le amit akarok, ezért bocsi!