Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lawrence Z.
újonc
válasz
Snoop27 #7559 üzenetére
Én a rossmannba csak ezt a Barbont láttam,ebből is csak 1 volt.De ez olcsó és jó!
Nálam azért nem volt ennyire durva a helyzet pengével,mint nálad.6-7 perc alatt kész voltam,szinte sose véreztem,csak szökő évente vágtam meg magam,viszont a nyakam állandóan kipattogott,a szám fölött is lett mindig egy-két kisebb pattanás,illetve nagyon érzékeny volt utána a bőröm főleg a nyakamon,és az állkapocs éleknél.És bármilyen pengét is használtam,a bajuszrészt mindig nagyon kellemetlen volt lehúzni.
De ezek a panaszaim mind megszűntek amióta a villannyal tolom. -
Jenne
őstag
válasz
Snoop27 #7559 üzenetére
Pre Shave-et nem igen fogsz találni itthon a Barbonon kívül, de az is bőven megfelel. Én évek óta használom.
Barbon Pre Shave
Egy jó tanács az arcra való felvitelhez. Én egy ilyen kozmetikai szivaccsal kenem be borotválkozás előtt az arcomat. Ezzel mindenhova sokkal egyenletesebben el lehet kenni és nem is kell annyi belőle alkalmanként mintha a tenyeredbe cseppentgetnéd és úgy kennéd fel az arcodra. Egy ilyen szivacs egy évig biztosan kitart és úgy már nem is tűnik olyan drágának.
DM-ben, Rossmannban, Müllerben ...lehet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Okos Otthon / Smart Home
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Kugoo Kirin G1
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest