- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
73Kacsa
csendes tag
válasz
73Kacsa #11481 üzenetére
Philips 6000 Series 37PFL6606-es TV-m van, s nekem a Magyarországra beállítva azt mondja, hogy adjam meg a szolgáltató által adott frekvenciát.
Menu-Beállítások-Csatorna keresés-Csatornák újratelepítése-Finnország megadva-Kábel (DVB-C)-Indítás
Megtalálja a DIGI Budapestet, mint szolgáltatót, s utána 23 Digitális csatorna megtalálása után leálla keresés azzal, hogy kész.
Beállítások-Csatornabeállítások-Csatorna beállítása-Teszt vétel digitális üzemmód (itt az automatikus jelsebeség 6.9 és 6.875 volt) itt a Jelsesességet átállítottam 6.000 és 6.900-re így jött be a 762 Mhzen pár digitális adó ill a 121.5 Mhzen az M1, meg a 135 Mhzen az M4 sport... ennyi..a többi csatornám továbbra sincs meg.
De hogy így megváltoztatják a jelerősséget, s ugrik hirtelen ennyi csatorna.. nem rossz. Olvasom máshoz 2500 Ft-ért meg kimennek megnézni mi van.
-
tlaci72
tag
válasz
73Kacsa #11454 üzenetére
Én sem csináltam semmit, teljesen magától mentek el a csatornák de még az üres helyük sincs meg... már többször próbáltam újrahangolni bár én még régiót nem változtattam Magyarországra van lőve, de már gyári beállításokat is visszaállítottam de semmi nem segít.. Tuti a Digi csinált valamit ha nálad is pont ma ugyan ez lett a hiba és szintén 23 digit csatornát látsz, csak az tudjuk majd kideríteni, hogy mi is ez..
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest