-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
Vmi extender válhat be, alul is föl kell támaszkodnia vmire, két felső távtartó szerintem túl nagy csavarónyomatékot kaphatna
Nálam ráadásul gipszkarton a fal, amin nagyon nem mindegy hová és hány helyen (ezért
használok egyszerű tartókeretet, mert azt sok csavarral lehet falhoz rögzíteni) van csavarozva, sőt, annak idején ki is lyukasztottam a falat a tv és az alatta lévő szekrényke mögött, így a kábelek nem láthatóak, a falba vannak fűzve, ám ettől még inkább kötött a konzol helye - de szerencsére nem vészes így sem, pár centivel alacsonyabban.bnorci: külföldi okosotthonos topikban panaszkodott vki arra, h wifivel nem volt stabil a wake-on-lan, és nagy bitrátájú mkv-hoz már az is kevés lehet, nomeg amúgyis inkább vezetéken csatlakozom ha csak van rá mód, ezért rendeltem egy USB3-as gigabites adaptert.
Igen, most döbbentem le ezen, h általános minden típusnál - de érthetetlen, hiszen aligha érnek el értékelhető megtakarítást az ősi 100 Mbites chipkészlettel -
Degeczi
nagyúr
Az csak a "mélynyomó" ott hátul, a normál hangszórói alul vannak. Egy egyszerű, pl. ilyen jellegű konzol abból nem fog le semmit, a mélyhangok terjednek szépen, a falról visszaverődve.
(mindenképp dönthető vagy kihajtható legyen, h hozzáférj a csatlakozókhoz. Alul kivastagodik a ház pont az aljzatok alatt, onnan nem tudsz benyúlni, csak oldalról vagy felülről)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Macska topik
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest