-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
zsocca86 #23376 üzenetére
Édesanyám Philips tévéjén szintén láthatóak csíkok statikus kép esetén, de szerencsére tévéadást meg filmeket néz és nem egyszínű képeket.
Ha ez megnyugtat, akkor ez a kép még mindig jobb mint az én 2011-es IPS paneles LG-m, aminek a szélein van iszonyat felhősődéses bevilágítás, az már filmezés közben is zavaró tud lenni, ez szerintem csak akkor ha odafigyelsz rá...
-
Alien!
senior tag
válasz
zsocca86 #23367 üzenetére
- a legfontosabb: az ambilight legyen élénk módban, ez a sötét jeleneteknél is világít alap fehérrel, + fényesség max, telítettség max.
- kontraszt ne legyen 100 (80-90max)
- fényerő kb 48
- videokontraszt 100
- javított kontraszt: legjobb kép vagy normál
- gamma felfelé 2a HDR-el egyelőre még küzdök, a Youtubenál és Netflixnél patent, de a filmjeimnél nagyon változó a minősége Kodival/Embyvel, többnyire fakó és színtelen. Vmi szoftverprobléma lehet.
-
NoMagix
addikt
válasz
zsocca86 #23358 üzenetére
Ilyen van itthon, egyedül a teljes feketénél van látható foltosodás, minden más teljesképes színnél nem lehet látni vagy nagyon kicsi van amit én nem látok!
Tartalomnál tv, xbox vagy film közben semmi hiba nincs!
Pontosabban filmnézés közben a felső fekete sávban van egy kevés fényszivárgás!
Már bánom hogy lecseréltem a VA paneles philips tv-t, de ez csak átmeneti dolog amíg megveszem az oledet! Addig jó lesz ez is! -
dualcore
őstag
válasz
zsocca86 #23190 üzenetére
Nekem mikor a telekomtól megjött a tv, mellé tettek egy sat antennát és a csavarjai vagy 10 jukat ütöttek a dobozba. Mikor megláttam hogy centikre bele van fúródva a csvar a dobozba, majdnem dobtam egy hátast. Kibontva az emberkével együtt, szerencsére a tv-n levő fóliáig nem ért el, így átvettem. Nekem is csak nagyon sötétben van némi felhősödés a felső jobb sarokban, alapban nem látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest