- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Magisk
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hebehebe
tag
válasz
awexco #36596 üzenetére
igen, megvan a szerviz jóváírós kuponja a 2022.09-es árat kapom vissza, most elkezdem futni a köröket a magyarországi helpdeskkel hogy akkor ez most wtf
infláció, akciós tv volt most már nem annyi az ennyi, és amúgyis 0,5 évig szart néztem 2 hónapig tartott a macera, mivel fognak ezért kompenzálni
-
Alien!
senior tag
válasz
awexco #36634 üzenetére
HDR-nél is igaz ami anno a 3D-nél, ha sz*r a kijelző akkor azon messze nem azt az élményt kapod. Az utóbbinál több filmre mondtam anno tévén nézve, hogy gyenge a térhatás (látványt szétbarmoló crosstalk mellett), ami most DLP 3D vetítőn visszanézve viszont kifejezetten látványossá vált. Nagyon nem mindegy min nézed.
Nekem pl a 3D egy sokkal izgalmasabb, érdekesebb irány mint a hdr, nagyon remélem, hogy visszajön még. A látványfilmeket máig bevárom 3d-ben és inkább nézem vetítve mint oleden 4K-ban......
Némi érdekesség a témában, hogy az AI alapú otthoni konvertálók kezdenek brutálisan jól kinézni, ezt érdemes csekkolni, kicsit fejlődik még és beindul a nagyüzemi konvertálás, akkor minden film elérhető lesz 3D-ben. -
Csabi1984
addikt
-
Alien!
senior tag
válasz
awexco #36626 üzenetére
a teóriád ott bukik meg, hogy nekem van egy 8303 itthon (120hz, 10bit, nano ips), p5 gen1-el, és tökéletes hdr képe van, simán helytáll az oled mellett, ami IPS-től nem kis teljesítmény. Ezeket a mai lcd-ket álva hagyja minőségben.
Én ezt inkább a többféle panel + 8bit számlájára írnám. Bizonyos modelleknél totálisan elcsúszik a kalibráció és a tonemapping. -
Alien!
senior tag
válasz
awexco #36608 üzenetére
nagy talány ez, nekem a 7304 volt hibás és az 2019-es modell! Ha eddig nem tudták ezt kijavítani több szérián keresztül, akkor ez jóval komolyabb baj valszeg. egy erős kanyart én is mentem a témában annó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One mobilszolgáltatások
- Audacity - hangszerkesztés
- Milyen videókártyát?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest