- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
freelanced #39118 üzenetére
miért nem a szerviznek írsz?
kérdezd meg őket mibe csomagold be? nem vagy köteles a garancia idő végéig megtartani a csomagolást.
ja és a mérete miatt nekik kel intézni szerintem a szervizt nem neked kel szállítani. -
rainman72
nagyúr
válasz
freelanced #39114 üzenetére
Samu,Lg is bedöglik gari idő alatt vagy picivel utána.
Egy időben követtem mind2 topikot.
Szóval nem csak a Philips sajátossága ez,ezért is van/illetve jó a 2 vagy 3 év garancia(250ezer felett az utobbi)
Tehát érdemesebb valamivel picit rádobnod a összegre emiatt(Milyen tv-t vegyek topik)
Vagy a TCL amire még ingyenes 5 év van regisztrációval márc.31-ig,ha nem hosszabbítják a promociót. -
bnorci71
addikt
válasz
freelanced #39114 üzenetére
ahogy elvitték
volt berakva a kis furgonba akkor is 2db talán szivacs pléd minden nem az elsőt vitte el doboz nélkül a szervizes az látszott.
nekem szerintem 7-10napot volt oda alaplap cserével.
Hagyd a szervizre a szállítást szerintem, ők profik, ellentétben a Bauhaussal aki pl. fektetve adtak fel nekem sima raklapon üveg tolóajtót, de másodikra nem puzzleként ért ide. -
bnorci71
addikt
válasz
freelanced #39112 üzenetére
Ha nem maguk foglalkoznak vele akkor a Szerviz Kft. rendezi. Ők jönnek érte és viszik ha nincs doboza. Nekem az Oled706/12 vitték igaz volt doboza de volt, hogy futár hozta vissza.
-
Mzs/x
csendes tag
válasz
freelanced #39110 üzenetére
Üdv.
Nekem volt hasonló gondom. Kijelző hiba, nem volt javítható, garanciás volt, vissza kaptam a vételárat.
-
Sántha Lajos
aktív tag
válasz
freelanced #35388 üzenetére
Szia. Kép beállításra gondolsz? Én egyénileg csináltam egy nappali, meg egy esti beállítást, mert én úgy láttam hogy úgy mint az előző tévémnél az alap beállítások nem jók. Egyik sem. Nekem nem pont ez a tv-m van mint neked, az enyém a 43pus8506/12 modell.
-
TIT
veterán
válasz
freelanced #17313 üzenetére
Nincs mit,de azért nézd meg élőben a sebességet,felhősödést.
-
Kroni1
veterán
válasz
freelanced #17305 üzenetére
Én is pont a 49-55" körül igyekeznék választani, eredetileg egy olcsóbb PUS6262-t néztem ki édesanyámnak, de lehet kicsit ráfizetünk és inkább 6503 vagy ilyesmi lesz belőle. Nem tudom a nagyobbak miben tudnak többet, de neki nincs nagy igénye, ha ezzel a quad core procival már nem tetü lassú a menü és a csatornaváltás, nameg stabil a rendszer akkor az már jó lesz..
-
TIT
veterán
válasz
freelanced #17305 üzenetére
Szerintem a PHILIPS 49PUS7503 de a méretet neked kell tudni,csak minek fizess többet a nagyobbért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 7
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- OLED TV topic
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest