- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádyka
őstag
válasz
temes69 #1884 üzenetére
Azért ha netán megint beütne a sötéstég, ne tartsd titokban. Bár bízom benne, hogy nem fog.
Daffni: Azért vannak kimondottan jól sikerült edge ledes példányok. Szinte fel sem tűnik, hogy "vékony". Sőt, talán philipsnél hallani a legkevésbé foltos képről. Akárt terszik akár nem, úgyis errefelé halad a technika, és nyilván folyamatosan javul is valamicskét.
-
ZedX
csendes tag
válasz
temes69 #1872 üzenetére
Nem vagyok Samu párti, de Samsungokhoz most adnak egy 320 GB-s külső winyót, azok most ezért jó vétel, főleg ha összekombinálod a MM-ekben most futó (08.14.-ig) használtcuccbeszámítós akcióval.
Én konkrétan tegnap vettem egy Philips 32PFL6626H -t az MM/PólusC-ben, 134.990 Ft-ét.
Leadtam cserecuccnak egy alig működő, gagyi fejhallgatót.
Körbetelefonálgattam, ez nagyon jó biznisz volt.Az új Euronics Mega áruházakban is jó kis nyitási akciók vannak most éppen.
Én a helyedben elvágtatnék egy MM-be vagy az új Euronicsokba, ott van kitéve egy rakás TV. aztán válogathatsz.
Ha találtál valami szimpatikusat, akkor már csak az ár a kérdés, uis szép nagy különbségek vannak az egyes MM áruházak árai között!!!
Az Euronics központi számán az ügyfélszolgálatos meg tudja mondani hogy egy adott készülék hol van készleten, és mennyiért.
Ja és persze ott vannak még az árkereső weboldalak is, bár ha Panasonicot akarsz jóárban, akkor nézelődjél a Panashopban, mert azok szándékosan nincsenek benne az árkeresős témában.Remélem ennyi infoval már elboldogulsz!
-
devast
addikt
-
nyunyu
félisten
válasz
temes69 #1432 üzenetére
Nezd meg, milyen audioeszkoz van defaultnak beallitva, ha a videokartya, akkor a TVbe dugd a fulest, ha a zalaplapi zajgenerator, akkor az alaplapra.
Plusz nezd meg a zenelejatszo beallitasait is, hatha ott van elkonfiguralva.Esetleg olyan hangformatumot hasznal a videokartya, amit nem tamogat a TV.
Ha jol remlik, akkor csak 16bit 48kHz-s sztereo jelet fogad a TV.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- Gaming notebook topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest