- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhonin
senior tag
válasz
Lehiñito #4159 üzenetére
Szia!
A 6100as Samsung közel 15000el kerül többe. Igaz 40es méretben mint a 37es 6300as. Olvastam, hogy csak ennyi a különbség. Panel ügyileg rémlik valami a 37es Samsungokkal kapcsolatban, hogy más panel van bennük mint a 40esekben. Igaz ez?
És a Philips? Nem lenne érdemesebb inkább azt? -
anrab
addikt
válasz
Lehiñito #4102 üzenetére
jól teszed. nincs eléggé nagy tv.
Én nem rég vettem egy cinema gold 21:9-et. 290-300 cm-ről még ettől is lehetne nagyobb. mindenféle képen 21:9-et akartam. az volt a baj hogy az 58"-os aktív 3D-s lutri lett volna hogy milyen hatással van rám.
az aktívnak tuti nincs mellékhatása. mondjuk nem is nagyon használom ezt a részét meg a net tv-t sem. de ha már benne van...
a samukon egy színfokozó fólia van és az a fényes felület. ezért vannak azok a műanyag színek rajta.ivanyi:itt kezdődnek a philipsek igazából.
-
-
anrab
addikt
válasz
Lehiñito #3962 üzenetére
nincs mit, szívesen.
sorry! azért ilyen későn mert most jöttem haza a melóból.valahogy sikerült magyarországi hangolással behozni az összes digi adót de így nincs a net-ről epg. természetesen Finn országra állítva működik csak ott a tv2 és rtl-en kívűl azonosítás folyik. megkeresni nem lehet.
help!
működik vlknek egyáltalán a felvétel...? -
Bacy85
csendes tag
válasz
Lehiñito #3931 üzenetére
Köszi az infót!
Írtátok már korábban is hogy 6os szériától jó az ár érték aránya a Philipsnek.
Ez amit küldtél : Philips 40PFL5206H szerinted jobb mint mondjuk egy 5ös szériás Samu ?Azt hallottam,hogy a Samu,Sharp és még 2 fajta gyártmányú lcd panel van. Pl ebben melyik fajta van amit belinkeltél?
Mennyire vagy vele megelégedve?
-
-
kapicsabi
tag
válasz
Lehiñito #3781 üzenetére
Mennyit szánsz médialejátszóra?
Nekem egy A.C.Ryan HD2 mini-m van, nagyon meg vagyok vele elégedve. Ez olyan 30e Ft körül van.
Ha olyan 50e Ft körül rászánsz, akkor pedig az Xtreamer Prodigy-t ajánlom!Nem járt valaki mostanában a MM-ben vagy a Saturn-ban? Van kitéve PFL6057K-s tv valamelyikben?
-
lorinser
senior tag
válasz
Lehiñito #3697 üzenetére
Hali,
az 5604-nél így van. Tehát bemenetenként más és más beállításokat hasznáhatsz. Gondolom akkor a tiednél is így lesz. Beállítani meg úgy tudod, hogy rákapcsolsz az egyik bemenetre, beállítod a neked legjobban tetsző képet és ennyi. A követekző bemenetnél ugyan így. -
válasz
Lehiñito #3697 üzenetére
Forrásonként lehet beállítani a kép és hangsémákat. Ez 7000 széria, de szerintem lefele is így lehet.
Nálam pl. a HDMI-re kötött DVD lejátszó az un. "Film" képi séma szerint megy, kicsit sárgásabb, szépiásabb a kép... főleg a fehér színek piszkosabbak.
A TV-re váltva pedig az oda beállított a "természetes" séma szerint megy minden. -
anrab
addikt
válasz
Lehiñito #3560 üzenetére
itt kutakodj
ha lehet akkor ambilight-est vegyél.
nekem 42"-es 8694-es van. még 2010-es.
2.5 m-ről nézem. most akarom cserélni a philips cinema 21:9-re, ami 127 cm.
na az lesz a jó méret. -
anrab
addikt
-
válasz
Lehiñito #3557 üzenetére
A gyártói honlap szerint (webshopok néha baromságokat tudnak írni) a 3000-es széria 50Hz-es. A PMR nem valós 100Hz-et jelent, hanem a képjavító technológia névleges tulajdonságát jelenti.
Az alacsony kontraszt is arra enged következtetni, hogy ez LCD és nem LED háttérvilágítású.
Az áttekintő lista itt:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen GPS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged