Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Sh4rKy #39796 üzenetére
Ha jól látom, az AVR-ed nem is tud eARC-ot, csak ARC-ot.
Az ARC működéséhez engedélyezni kell a HDMI-CEC-et (easylink a tv-ben) mind az erősítőben, mind az AVR-ben.
Ha mindkettőben engedélyezve van, még mindig előfordulhat, hogy egy harmadik készülék blokkolja a CEC kommunikációt, ezért érdemes úgy kipróbálni, hogy csak a tv és az erősítő van összekötve és minden más HDMi csatlakozó a tv-búl és az erősítőből is kihúzva. -
rainman72
nagyúr
válasz
Sh4rKy #39798 üzenetére
Kinlódtam én már Philips,TCL,Samsung tv-vel is.
Nem tudok erre mit mondnani.
Kábel ha régebbi még mindig lehet 1 opció.
Az oledem beállítás nélkül felismerte utána meg elfelejti
A PUS8518 meg mikor milyen kedve volt.
Ezért írtam hogy nem stabil valami.
Nekem mindig azt írta ha gond volt "a tv hangszórói be vannak kapcsolva"
Ha össze vannak kötve próbáld áramtalítani az erősősítő,utánan hátha látja?
Soundbarnál ez segít!
Minkent is sokat szívatott ez,feladtam. -
rainman72
nagyúr
válasz
Sh4rKy #39796 üzenetére
A Philips sajnos ilyen vannak ARC problemák vele.
Másik kábel esetleg.
Volt PUS8518 most oled van mind2 szenvedős.
Igaz átmegy a hang soundbarra de sokszor elfelejti és a tv hangján indul.
Mikor meg házimozi rendszerbe volt kötve ott be kellett előtte kapcsolni egy másik hdmi ezközt a beltérit,hogy aktiválja az ARC-t,egy régebbi tv-vel. -
Sh4rKy
senior tag
Sziasztok!
Kis segítséget had kérjek tőletek, mert nem jövök rá arra, hogy én vagyok e a hülye, vagy sem, de adott egy 65PUS8518/12 és egy Harman Kardon AVR-161s.
Szeretném összekötni őket eARC módban, de akárhogy próbálkozok egyszerűen nem kel életre, mert azt írja, hogy a HDMI audiorendszer nem érhető el.
Értelem szerűen a megfelelő csatlakozókkal kapcsoltam össze, nem rossz port a megoldás, de akárhogyan próbálom nem tudok hangot kicsiholni belőle.
Megpróbáltam, hogy optikát kihúztam az erősítőből, de akkor se barátkoztak össze (azt az egyet nem próbáltam még, hogy a TV-ből húzom ki, de ezen kívül mindent.
Valakinek van esetelg ötlete erre? -
ati700
csendes tag
válasz
AxBattler #39787 üzenetére
Alapból az volt rajta nem én frissítettem le. Érdekes viszont hogy ha áramtalanítom egy perc után vissza, “megjavul”. Illetve ugyanez ha az android beállításon keresztül indítom újra akkor is helyreáll de amint kikapcsolom a távvezérlővel majd később vissza megint besz*rik..
De nem feltétlenül kell kikapcsolódjon , elég volt tegnap hogy párommal játszottunk, PS5, végeztünk vissza a tv-zéshez és ugyanúgy rossz lett. Még a hang is recseg és sokkal halkabb ilyen inkább csak az éles szól.. érdekes jelenség.. baromira bosszantó.
Szerk. Wifi-vel megy.
-
sandró60
addikt
válasz
rainman72 #39783 üzenetére
Elnézést,ha nem a témában írok.
Már egyszer kérdeztem,hogy külső számítógép programmal szeretném a csatornákat rendezni.Vagy egyáltalán USB pendrive-re másolt csatornák nem másolhatók?
Találtam ezt a "ChanSort" kiadás 2024-10hó-15 ebbenn a programban megnevezi a Philips Loader-tv-is.Valaki már próbálkozott ezzel? -
ati700
csendes tag
Sziasztok! Vettem tegnap egy 58PUS8507/12. A problémám az lenne hogy - amiket eddig néztem - prime video és a max, egy olyan jelenséget produkál a tv hogy néha néha meg meg akad egy másodperc erejéig a kép. A hang is mintha akadozna. Netflixen nem csinálja ezt , és youtubeon is tökéletesen megy illetve PS5- nél sincs gond. Baromira zavaró tud lenni, valaki tapasztalt már ilyen jellegű problémát?
-
erzol
őstag
válasz
Celtis #39780 üzenetére
Biztos ilyen skyshowtime-os feature.
-
Celtis
veterán
Sziasztok,
Apámnak van egy 50PUS8506 tv-je. Mivel nagy foci rajongó, előfizettem neki az RTL+ ra. Működik, de azt vettem észre, hogy nem egyenletes a lejátszás, apró akadások vannak. Nem tudtam alaposabban debugolni, ezért csak azt szeretném megkérdezni, hogy van-e tapasztalat RTL+ alkalmazással, problémákkal. -
Henker2
addikt
válasz
AxBattler #39774 üzenetére
Szia!
Én a Linux rendszer miatt féltem, hogy a Direct One streaming TV szolgáltató appja nem fog menni. És láss csodát minden rendben. Az appokat fotóztam neked.
Én a filmeket wifi-n keresztül játszom PC-ről serverrel. Ez tökéletesen működik. Gyors.
Xbox, PS appokról sajnos nem tudok nyilatkozni -
Henker2
addikt
Sziasztok!
Akinek esetleg kérdése lenne az új Titan OS rendszer felől, tudok segíteni
Már használatban van a Philips Ambilight TV 55PUS8079 4K UHD LED Titan OS.
Ha tudok segítek
-
Totta92
tag
Sziasztok!
Philips Oledje mennyire megbízható?
Kinéztem ezt a tv-t jó választás lehet?
[link] -
Streaming-Anbieter Max jetzt auf Titan OS verfügbar
Akkor már csak a Skyshowtime hiányzik... és ha tartósan támogatottak is maradnak, akkor tkp. egy egész szimpatikus rendszer, ha nem akar valaki a teljesen átlagos felhasználástól elszakadni.
Beépített lejátszó képességeire még kíváncsi lennék. -
Csiszike
tag
Öt éves "The One" 55PUS7304. Úgy fél éve jelent meg először csak 1-2 függőleges csík. Azóta lassan egyre több jelenik meg. Elhelyezkedésük, színük és darabszámuk napról-napra változik. Tegnap úgy háromszor ennyi volt, mint a mai csatolt képen. Néhány darab még tolerálható volt, de már kezd egyre jobban zavarni.
Ezzel lehet kezdeni valamit vagy gazdasági totálkár? -
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Jópár évs 55PUS7181 típusú tv-m most az előbb sikeresen eldurrant. Pukkanás, villanás, és leverte a kimegszakítót. Újra bedugva ismét, de csak azért próbáltam ki, mert elsőre nem tudtam mi is durrant el a tv körül.
Volt már valakinek tapasztalata, hogy egy ilyen javítása milyen összeg lehet? Gondolom valami nagyfesz betáp szállt el. -
rainman72
nagyúr
A 65PUS8209 Qled milyen panel lehet VA vagy IPS?
Vagy a 75PUS8919?
A Titan-t már nem is firtatom. -
Nheo047
kezdő
válasz
Henker2 #39764 üzenetére
egyelőre puhatolozom, lehet nem is mostanában fogok vásárolni. Samu tvim voltak mindig, aztán tavaly a halóba vettem egy 110centis Philips LCDt, és nagyon tetszik az Ambilight, illetve a Dolby Vision és HDR10+ tamogatas is, utóbbi csak Panasonicon van.szal tervben van a Samu Qled lecserelése egyvPhilips Oledre vmikor a jovőben, éa mivel mindig egy számmal nagyobbat veszek, a 8ik széris 65colos Philipsek elég drágák. maradna a 7es széria, de ott meg a Titan OS
-
Henker2
addikt
Sziasztok!
Vásároltunk egy ilyen TV-t:
Philips Ambilight TV 55PUS8079 4K UHD LED Titan OS
Az lenne a kérdésem, ha valaki már használ ilyen Titan OS rendszerű TV-t, milyen streaming TV szolgáltatóval használja? Mert Nekünk a Direct One szolgáltató van, de mivel androidos, így nem tudjuk a Linux rendszerre telepíteni az alkalmazást. Esetleg van olyan internetes streaming TV szolgáltató amelyik rendelkezik Linux lehetőséggel is?
Vagy marad a régebbi kis androidos boxunk amire rátelepítem az alkalmazást?Köszi
-
Nem csak nálad, mindenkinél aki Android 11 rendszerű Philips tv-t használ. Találtam egy külföldi fórumot ahol eléggé körbejárták a témát, az 50 és 60 Hz miatt van, most pontosan nem emlékszem, nem akarok hülyeséget mondani, de a konklúzió az, hogy amíg nem vált Android 12-re a Philips, addig ez ilyen marad. Ott már nincs az a korlátozás ami Android 11-nél.
Engem is nagyon zavar ez az akadozás, emiatt vettem egy Google Chromecast with Google TV eszközt, ezen Android 12 van, akadozás nélkül működik rajta a Skyshowtime. Van egy Xiaomi MI Box S 4K 2nd gen tv boxom is, azon még Android 11 van, néha picit az is meg-meg röccen, de közel sem annyira idegesítően, mint a tv-re telepített Skyshowtime alkalmazásban.
-
minilego
senior tag
Hali, mennyire ajánlott ez a tv?
65PUS8079
-
Nheo047
kezdő
Sziasztok!
Titan OS-rol tapasztalatok?
Ki mit gondol rola?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Energiaital topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mikrotik routerek
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest